surofi.no
  • Søk
  • Min Side
  • Meny

Aktuelt

  • Brukeravtale Surofi nettsted
  • Nyheter
  • Rundskriv
  • Sirkulære
  • Nøytrale fryselagre
  • Kalender
  • Føringsordninger
  • Linker
  • Åpningstider Surofi

Salgs- og landingsinfo

  • Landingsinfo
  • Dagens ferske landinger
  • Solgt sist uke
  • Statistikk
  • Kaisalg linker

Auksjoner

  • Brukerveiledning Surofi Web-auksjon
  • Auksjonsoversikt

Surofi

  • Kontakt
  • Styret
  • Historie
  • Rapporter
  • Vedtekter
  • Forretningsregler
  • Personvernerklæring
  • Fangstbehandling om bord
  1. Hjem
  2. Surofi
  3. Fangstbehandling om bord
  4. Lossing

Lossing

Korrekt fangsbehandlig om bord i fiskefartøy

Fakta

Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. Produktene må fraktes så snart som mulig til godkjent kjøle- og fryselager.

Under lossing er dette viktig:

  • Etiketter skal vende ut slik at de er synlige for registrering og kontroll.
  • Emballasjen må ikke være skada eller forurenset.
  • Fisken må transporteres raskt til kjøle- og fryselager.
kap01.png

KAP 1.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap02.png

KAP 2.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap03.png

KAP 3.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap04.png

KAP 4.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap05.png

KAP 5.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap06.png

KAP 6.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap07.png

KAP 7.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap08.png

KAP 8.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap09.png

KAP 9.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

kap10.png

KAP 10.Lossing

Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å holde uavbrutt kjølekjede. P[..]

  • kap01.png

    KAP 1.Introdukjson

  • kap02.png

    KAP 2.Redskap

  • kap03.png

    KAP 3.Bløgging

  • kap04.png

    KAP 4.Sløying

  • kap05.png

    KAP 5.Kapping

  • kap06.png

    KAP 6.Frysing

  • kap07.png

    KAP 7.Emballering

  • kap08.png

    KAP 8.Lossing

  • kap09.png

    KAP 9.Kvalitet

  • kap10.png

    KAP 10.Avslutning

SUNNMØRE OG ROMSDAL FISKESALSLAG, fiskernes egen salgsorganisasjon
Catchcertificate.no aa
PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske. Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logg inn Min Side

Søk på surofi.no